The order and estimated time for agenda items are for reference. The board may take items in any order they deem appropriate.
- 6:15 | 5 min. | Introductions
- 6:20 | 20 min. | Midtown Parks - Emily Baime Michaels
- 6:40 | 5 min. | Consent Calendar All items listed under the Consent Calendar are considered and acted upon by one Motion. Anyone may request an item be removed for separate consideration.
- 6:45 | 5 min. | GIG car Event Planning
- 6:50 | 20 min. | Community Partner Awards
- 7:10 | 20 min. | Elections and Member Outreach
- 7:30 | 5 min. | Business Outreach & Events Planning Team - Report Out
- 7:35 | 5 min. | Communications Team - Report Out
- 7:40 | 5 min. | City Outreach Team - Report Out
- 7:45 | 15 min. | MNA board updates/comments for items not on agenda
ADJOURN Board Meeting
NEXT BOARD MEETING: Wednesday, April 10th, 2019, 6:15 p.m. at Midtown Association