|File Size:||16 kb|
The order and estimated time for agenda items are for reference. The board may take items in any order they deem appropriate.
- 6:15 | 5 min. | Introductions
- 6:20 | 5 min. | Community Land Trusts Community Launch Party 6/9
- 6:25 | 5 min. | Member/community comments for items not on agenda
- 6:30 | 5 min. | Consent Calendar (minutes--coming soon/treasurer’s report) All items listed under the Consent Calendar are considered and acted upon by one Motion. Anyone may request an item be removed for separate consideration.
- 6:35 | 15 min. | Fill Vacant Board Seat | Danny Yost
- 6:50 | 15 min. | 2018-19 MNA Budget | Jessi Sorensen
- 7:05 | 10 min. | Community Meeting | Danny Yost
DISCUSSION/UPDATES & INFORMATIONAL ITEMS
- 7:15 | 10 min. | Business Outreach & Events Planning Team
- 7:25 | 10 min. | Communications Team
- 7:35 | 10 min. | City Outreach Team
- 7:45 | 5 min. | MNA board updates/comments for items not on agenda
NEXT MEETING: Wednesday, June 13, 2018, at 6:15 p.m. at TBD