The order and estimated time for agenda items are for reference. The board may take items in any order they deem appropriate.
- 6:15 | 5 min. | Introductions
- 6:20 | 30 min. | Gig Car Q&A - Carolyn Hopkins-Vasquez
- 6:50 | 15 min. | Acheson Wine @ 1907 Q Street- Stephen Burch
- 7:05 | 15 min. | Community Partner Award Presentation
- 7:20 | 5 min. | Consent Calendar All items listed under the Consent Calendar are considered and acted upon by one Motion. Anyone may request an item be removed for separate consideration.
- 7:20 | 10 min. | Election Results and New Board Seated
- 7:30 | 30 min | Select Officers and Plan out the rest of the year
- 8:00 | 15 min. | MNA board updates/comments for items not on agenda
ADJOURN Board Meeting
NEXT BOARD MEETING: Wednesday, May 8th, 2019, 6:15 p.m. at Midtown Association