The order and estimated time for agenda items are for reference. The board may take items in any order they deem appropriate.
- 6:15 | 5 min. | Introductions
- 6:20 | 5 min. | Member/community comments for items not on agenda
- 6:25 | 5 min. | Consent Calendar All items listed under the Consent Calendar are considered and acted upon by one Motion. Anyone may request an item be removed for separate consideration.
- 6:30 | 30 min. | National Night Out | Jessi Sorensen
- 7:00 | 10 min. | Sponsors | Danny Yost
DISCUSSION/UPDATES & INFORMATIONAL ITEMS
- 7:10 | 10 min. | Business Outreach & Events Planning Team
- 7:20 | 10 min. | Communications Team
- 7:30 | 10 min. | City Outreach Team
- 7:40 | 5 min. | MNA board updates/comments for items not on agenda
ADJOURN Board Meeting
- 7:45 | 20 min. | MNA board updates/comments for items not on agenda
NEXT COMMUNITY MEETING: National Night Out - Tuesday, August 7, 2018, at Federalist Public House
NEXT BOARD MEETING: Wednesday, September 12, 2018, at 6:15 p.m. at Midtown Association