The order and estimated time for agenda items are for reference. The board may take items in any order they deem appropriate.
- 6:15 | 5 min. | Introductions
- 6:25 | 15 min. | Fill Open Board Seats | Danny Yost
- 6:40 | 20 min. | Potential Midtown Rail Station Discussion Preview
- 7:00 | 5 min. | Member/community comments for items not on agenda
- 7:05 | 5 min. | Consent Calendar (treasurer’s reports: September & October) All items listed under the Consent Calendar are considered and acted upon by one Motion. Anyone may request an item be removed for separate consideration.
- 7:10 | 20 min. | Holiday Party/Reduced Member Rate | Danny Yost
- 7:30 | 5 min. | Mid-Year Board Get-together | Nicole Velasquez & Danny Yost
- 7:35 | 10 min. | 2019 Meetings | Danny Yost
DISCUSSION/UPDATES & INFORMATIONAL ITEMS
- 7:45 | 10 min. | Business Outreach & Events Planning Team
- 7:55 | 10 min. | Communications Team
- 8:05 | 10 min. | City Outreach Team
- 8:15 | 5 min. | MNA board updates/comments for items not on agenda
NEXT COMMUNITY MEETING: Holiday Party: Wednesday, December 12, 2018, at TBD
NEXT BOARD MEETING: Wednesday, January 9, 2018, at 6:15 p.m. at Midtown Association